tag:blogger.com,1999:blog-2536668882829893025.post4162694826039386269..comments2024-02-06T22:54:15.206+03:00Comments on ! Hilalin El Emeği !: Bir Çerkes Yemeği - PSHALİVE (HALUJ)Hilalhttp://www.blogger.com/profile/08720647757326297204noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2536668882829893025.post-44732509318476855222009-12-31T09:43:53.845+02:002009-12-31T09:43:53.845+02:00Merhabalar,
yüksek ateşte su tabiri caizse fokur ...Merhabalar,<br /><br />yüksek ateşte su tabiri caizse fokur fokur kaynarken içine hazırladığınız hamurları atıp haşlayacaksınız. Hamurunuzun durumuna göre pişme süresini siz ayarlayın. fazla beklemesne gerek yok taze hamur hemen pişiyor. Ayrıca sosu döküp karıştırınca da kesinlikle parçalanmıyor. Fotolarda gördüğünüz gibi..Hilalhttps://www.blogger.com/profile/08720647757326297204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2536668882829893025.post-21108304300575600262009-12-30T16:52:22.482+02:002009-12-30T16:52:22.482+02:00merhaba.tarifiniz icin tesekkurler.bende yapmak is...merhaba.tarifiniz icin tesekkurler.bende yapmak istiyorum.soylermisiniz,su yemeyi hangi atesde ,ortalama kac dakika pisirmek gerekir?bir sey daha sorucam.sosu dokup karistirinca yemekler ezilmezmi?cevabiniz icin simdiden tesekkurler.Anonymousnoreply@blogger.com