Ne Zaman?



Düşünüyorum da, acaba ne zaman brokoliyi sarartmadan salatasını yapabileceğim?
Ama herşeye rağmen, tadı değişmiyor ya ne yapalım. 
Dar vakitler, dar zamanlar.. Bu kadar oluyor:)


7 yorum:

  1. ellerine sağlık çok hoş görüntü

    YanıtlaSil
  2. selamun aleykum.

    resim cok guzel cikmis.onemli olan tadi bozulmadan,el emegi yapmak ve afiyetle HELALINDEN yemek:)goruntu benim icin o kadar onemli degil.helal olmasi daha muhim.sende masallah bu konuda dikkatli oldugundan,brokilin cok guzel gorunuyor:)cumlem karisik oldu:)))

    ellerine saglik.afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  3. eline sağlık hilalcim evet tadı değişmiyor:)
    ama 3-4 dk kadar kaynatıp acilen soğuk suyun içine atarsan yemyeşil kalıyor ayrıca buharda da yeşil oluyor
    selamlar sevgiler canım

    YanıtlaSil
  4. olsun yinede çok güzel..ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  5. Sararmış olsa da görüntü iştah açıcı..

    YanıtlaSil
  6. bizdede oluyor arasıra arkadaşım, bazen eşe yakalanıyoyoruz ya bu sebzeler niye sararmış diye mutfakta dolabı karıştırıması yokmu, neyse canı sağolsun, brokoli salatn harika görünüyor ellerine sağlık selamlar

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık , hiç sevmezdim ama artık kayra sayesinde bayılıyorum.

    YanıtlaSil