Misafirlerime çok sık olarak yaptığım ve hakikaten bu yemeği tadan herkesin de beğenisini ifade ettiği güzel bir tad . Fotoğrafı biraz acele çektim çok iyi olmadı. Size yapılışını anlatayım.
Malzemeler:
3 parça göğüs eti - tavuk
5-6 büyük boy patates
sıvıyağ
tuz
kekik
tavuk harcı
pul biber
tavuk etini ve patatesleri aynı boyda küp küp kesin. bir kabın içine alın ve üzerine damak tadınıza göre tuz , kekik, tavuk harcı, pul biberle birlikte karıştırın. en son üzerine sıvıyağ döküp karıştırdıktan sonra fırın poşetine karışımı dökün ve 175 derece fırında pişirin. afiyet olsun.
Not: Bu tarif MAGGİ sponsorluğunda Fırında Tavuk Yemekleri Yarışmasına gönderilmiştir.
Malzemeler:
3 parça göğüs eti - tavuk
5-6 büyük boy patates
sıvıyağ
tuz
kekik
tavuk harcı
pul biber
tavuk etini ve patatesleri aynı boyda küp küp kesin. bir kabın içine alın ve üzerine damak tadınıza göre tuz , kekik, tavuk harcı, pul biberle birlikte karıştırın. en son üzerine sıvıyağ döküp karıştırdıktan sonra fırın poşetine karışımı dökün ve 175 derece fırında pişirin. afiyet olsun.
Not: Bu tarif MAGGİ sponsorluğunda Fırında Tavuk Yemekleri Yarışmasına gönderilmiştir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder