Eski Askılığın Keçe İle Yenilenmiş Hali


Geçmiş bayramınızı tebrik ediyorum. Ne güzel oldu, bahar havasında geçirilen birkaç gün, akraba-arkadaş ziyaretleri, çalışanlar için doyasıya çocuklarıyla geçirilen vakitler... Hızlı geçti mi, evet. Güzel şeyler çabuk biter derler ya, çabucak geçti bayram tatili. Bunun yanında, bugün işyerindeki son günüm. Doğum iznine ayrılıyorum nasipse. Vakit bazen çok hızlı geçiyor, günler sayılı olunca tükenip gidiyor. Hayırlısıyla geçsin, güzellikler getirsin her yeni gün bizlere. 


Bu aralar öyle büyük işlerle uğraşamıyorum, benimkisi vakit geçirmek. Yapmadan duramıyorum, gözüme takılan ayrıntılarla, ufakdetaylarla uğraşmaya çalışıyorum. Bu askılık da onlardan biri. İlk halini aşağıda görebilirsiniz.  Aslına bakarsanız ilk hali de şirindi ama mutfağıma uygun bir hale getirmek için kahve tonlarında keçe süslemeler ile bu hale getirdim. Şimdi bu askılığa her baktığımda içim açılıyor:)


Sırada bekleyenleri de yavaş yavaş paylaşacağım nasipse. Yapılmayı bekleyenler arasında ilk sırada doğalgaz boruları var :))

Hadi bana kolay gelsin :)

2 yorum:

  1. bayiliyorum senin bu keceyle ortaya cikardiklarina
    tahasmama

    YanıtlaSil
  2. harika olmuş ne güzel bir değişim ellerine sağlık

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails