Açlık Oyunları ve Şanslı Biri - Film Önerileri

Hunger Games 
Açlık Oyunları
 

 Kore filmlerine bir süre ara verdim ve 3 farklı film izledim. Birini hiç mi hiç beğenmediğimden ondan sonra söz etmeye karar verdim. Bugün size iki farklı film tanıtacağım. İkisi de çok çok farklı kulvarlarda ve ikisi de hakikaten güzel. Özellikle açlık oyunları, adrenalin ve kurgunun çok iyi olduğu filmlerden. Filmin kısa bir özetini aşağıya ekledim ( sinemalar.com'dan alıntıdır. ) İzlemelisiniz diyorum :)

Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır. Başkentin etrafındaki 12 bölge bir hat boyunca sıralanmıştır. Bütün bölgeler, her yıl yapılan Açlık Oyunları’nın yarışmasına yaşları 12 ilâ 18 arasında değişen bir erkek ve bir kız çocuğu göndermek zorundadır. Açlık Oyunları TV’den yayınlanan ölümüne bir kavgadır.
alıntı

The Lucky One
Şanslı Biri

Güzel, duygusal bir film izlemek isterseniz, buyrun "Lucky One". Filmin özetini yine aşağıya kopyaladım. Aslında özet yazmakta birşey yok ama filmin önünü sonunu herşeyini anlatırken buluyorum sonra kendimi :) Ee izleyecek olanlar için hiç istenmeyen bir durum oluyor tabi bu :D Güzel, duygusal, etkileyici bir film izlemek isterseniz, tavsiyemdir.

Film Irak’ta 3 kez ölümden dönen bir denizcinin , hiç tanışmadığı bir kadının fotoğrafını taşımasıyla şansının iyiye dönmesinin hikayesini anlatıyor.Eve dönen denizci şans meleğini aramaya başlar.Başrollerinde Zac Efron ve Taylor Schilling’in rol aldığı ve 2012 de vizyona girecek olan film hikayenin tam geçtiği yerde , New Orleans’da çekildi. 
sinemalar.com'dan alıntıdır

4 yorum:

  1. açlık oyunlarını seyrettim fena değildi.görsel bir film için kaliteliydi.

    YanıtlaSil
  2. aclık oyunlarına dek geldim ama izlemedim şimdi siz bahsedince pişman oldum inş en kısa zamanda izleyeceğim banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Açlık oyunlarını ben de izledim çok beğendim

    YanıtlaSil
  4. Blogumda ödülün var Hilal"cim.. CiCi KaLL.. (^_^)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails