Hakan Günday beni kitaptan soğuttun !


Yine bir kitap ile karşınızdayım. Şu sıralar bloğuma pek yazı yazamaz oldum, gerçekten yoğun oluğum bir dönem ancak en azından kitaplarla ilgili birkaç satır karalayıp buraları boş bırakmamam gerektiğini düşünüp son okuduklarımdan birini tanıtmak istedim.

Hakan Günday... Tanıyanlar, bloğumu okuyanlar biliyorlar ki yerli filmlere olduğu gibi yerli yazarlara karşı da bir önyargım var benim. Ve sanırım Hakan Günday artık benim yerli yazar okuma konusundaki son noktam oldu. Hani çok sevilen, çok övülen şeylere bir de bakarsınız ki boşboştur, anlamsız gelir size ya, aynen öyle. Hatta daha da beteri malesef. Bu kitabı elinie alıp sakın okumaya kalkmayın diye acımasızca bir yorum yapmakistiyorum. Çok basit, anlamsız, mantıksız ve "pis" bir hikayesi var. 

Demek ki neymiş, sürü psikolojiine son vermemiz gerekiyormuş. Herkes çok beğendi, çok okunanlar listesinde... Neye yarar !

5 yorum:

  1. merhaba blogunuzu takibe aldım ancak blogger'da yeniyim yardımcı olmak için sizde takip ederseniz sevinirim :) http://lavvienrose.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. merhaba bloğunuzu tesadüfen gezinirken buldum ve takipçiniz oldum ben de beklerim:)
    http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle merhaba blogunuzu şu an keşfettim ve Kore'ye dair bir şeyleri görmek beni heyecanlandırdı itiraf etmem gerek. Ancak Hakan Günday için yorumunuzu oldukça sert buldum. Kitaplar, filmler, diziler yani sizi siz yapan her şey sizin karakterinizi yansıtır. Görecelidir bu yüzden saygı duyulması gerekir. Hakan Günday bir yeraltı edebiyatı yazarı ve dili bunu gereği olarak oldukça ağır. Böyle olması gerektiği için. Benim kanımca olması gereken de bu. Bu yüzden siz beğenmeyebilirsiniz ancak herkesi ele alarak yorum yapmanızda fayda var diye düşünüyorum. İyi günler dilerim. (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin, değerli yorumunuz için teşekkürler

      Sil

Related Posts with Thumbnails