Kargo Ücretine Bu Kitap Sizin Olsun


Sabiha Paktuna Keskin'i sanırım tanımayan yoktur. Ben anne iş'te kitabını okumuş ve sizlerle paylaşmıştım. Şimdi aynı yazarın çocuğunuzun yeteneğini keşfedin kitabı sadece kargo parası 4,5 tl ödeyerek sizin oluyor. İster www.anaokuludergisi.com adresindeki formu doldurun ( ki bende error verdi sürekli ), isterseniz de 0212 444 53 53 nolu telefonu arayıp adres bilginizi bırakın. Kitap kargo ücretine sizin olsun...


6 yorum:

  1. Valla Hilalcim eşim aradı, bir güzel de kandırmışlar, koca anaokulu serisini de almış, astarı yüzünden pahalıya geldi :)))
    Anaokulu dergilerini şimdilik kaldırdım, nasıl olsa yaşı gelince ilgileneceğiz :))

    YanıtlaSil
  2. Bende Anne İş'te kitabını okuyorum şuan. Çokta beğeniyorum bu kadını...

    YanıtlaSil
  3. canım paylaşım için çok teşekkür ederim formu doldurdum bakalım ne zaman gelir kitap

    YanıtlaSil
  4. bu kitabı ilk sende gördüm hemen temin etceğim
    sevgi ile kal

    YanıtlaSil
  5. valla hilalcim sağol varol.Hemen kaydımı yaptırdım.Kitabım güzel olduğuna eminim.Bahar arkadaşım emin olabilirsinki yaşı geldiğinde iyiki almışız dersin.Bizde 2 yıl önce almıştık anaokulu eğitim setini 1 yıldır filan oğlumuzla birlikte çalışıyoruz.çok harika bi setbnce etkinlikleri,ayrı bi güzellik katıyor.çocuklara göre biçilmiş kaftan.ücret biraz fazla geliyor ama.çocuklarımız için değer diye düşünüyorum.

    bu faydalı paylaşım için tekrar tekrar teşekkür ederim kıymetli kardeşim hilal :)

    YanıtlaSil
  6. Eh kısmet diye buna derler! Ne zamandır Sabiha Paktuna Keskin'in bir kitabını okumayı istiyordum. Paylaşım için teşekkürler, harikasınız!

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails