Blogspot'ta son durum

Bloglarda son durum nedir? 

Hala açılmadı sanırım, ben DNS değiştirdiğim için hepsini açabiliyorum. Dolayısıyla bloglar hala kapalı mı bilemiyorum. Eğer öyleyse de beklediğimden daha uzun sürdü bu yasak. Blog istatistiğime bakınca, eskisine yakın ziyaretçi olduğunu görüyorum. Yani okunabiliyorum ama blog dostlarımın blogları güncellenmiyor. Demek hala yasağın vurduğu biryerler var.

Bir an önce bitsin artık bu yasak...

Ve bir gelişme: 

CUMHURBASKANI ABDULLAH GUL
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, twitter’daki hesabı üzerinden, “Blogların kapatılmasıyla ilgili de çok mesaj alıyorum. Anladığım kadarıyla bu alandaki hukuk gözden geçirilmeli ve kurallar toplu cezalandırmalara fırsat vermeyecek şekilde değiştirilmeli. Bu yönde gereken girişimlerde de bulunacağım” yorumunu yaptı. Sosyal medyanın gücüne de değinen Gül, Mısır örneğini vererek şunları yazdı: “Sizin de takip ettiğiniz gibi geçen hafta Kahire’ye kritik bir ziyaret gerçekleştirdim. Mısırlı gençler, sosyal medyanın gücünü o kadar etkin kullanmışlar ki eski yöneticilerin tedbir almasına bile fırsat kalmamış. Öyle ki ben kendileri ile konuşurken bir taraftan hepsinin masa altından parmaklarının çalıştığını gördüm.”

buradan alıntıdır.

7 yorum:

  1. inş en kısa zamanda düzelir dns ayarlarını değiştirmek tam bir çözüm değil çünkü değiştirmeyen arkadaşlarımızın bloglarına hala girilemiyorki

    YanıtlaSil
  2. bu haberi sabah bende radyodan dinledim
    umarım biran önce çözüm gelir
    allaha emanet ol

    YanıtlaSil
  3. Maalesef Hilal'cim bloglar halen daha kapalı. Ben de işyerinden girebiliyorum ama evden giremiyorum. Kötü oldu bu yasak. Çok kötü.

    YanıtlaSil
  4. İnşallah cumhurbaşkanımızın girişimiylede sorun kısa zamanda çözülür,Çok üzülüyorum çoook.

    YanıtlaSil
  5. dediğin gibi,ben de girebiliyorum ama çoğu arkadaşımızın bloğunda ses yok malesef:(

    YanıtlaSil
  6. geçen cuma işyerinden girebildiğim bloguma bugün giremedim :( şimdilik evden girebiliyorum inşallah tamamen ortadan kalkar bu sorun ve biler yine bir arada oluruz..sevgiler

    YanıtlaSil
  7. bizlerde giremiyorduk hem kendi buloğumuza hem dostlarımızın bloglarına ne kadar kötü bir süreç.ultrasurf adlı bir program var onunla girebiliyoruz artık.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails