Hastanenizden Kolayca Randevu Alabiliyor Musunuz?

Evime 5-10 dakika uzaklıkta bir devlet hastanesi var. Hanüz birkaç senelik bir hastane ve hizmetlerinden memnunuz. Ancak doktor randevusu için hastaneye ne kadar erken gitsem - ki çocukla 8den erken olmuyor - hiçbir zaman ilk sırayıcalamıyorum. İlk sırayı almak neden önemli derseniz, eve erken gelebilmek için elbette:) Herneyse, şu sıralar bir iç hastalıklar uzmanına gitmem gerekiyor. Hamilelik ve sonrasında yaşadığım kansızlık acaba hala devam ediyor mu diye kontrole gitmeliyim. Ancak ne zamandır erteliyordum dediğim gibi eve hastane yakın olsa da ilk sıraları alamayıp beklemek sıkıntı olacağı için. Ve işte ben dün evden oturduğunuz yerden randevunuzu almanızın yolunu keşfettim.


Aynı zamanda bir de bu site var. Türkiye'nin her yerindeki hekimleri, onlar hakkında yapılan yorumları, çalıştıkları hastaneleri görebiliyorsunuz.

Bu iki siteyi, hem size haber vermek, hem de kendim için kayıt altına alabilmek için bu yazıyı hazırladım. HEpinize sağlıklı günler


8 yorum:

  1. ben genelde birkaç gün önceden alıyordum ama yinede ikinci üçüncü hasta oluyoruz..neyse bizim vakitle ilgili sorunumuz yok:)

    YanıtlaSil
  2. Hilalciğim, sağlık ocaklarında da kan alınıyor ben de gittiğim hastane özel hastane de olsa bunaldım yarım günümü ordan oraya koşturarak geçirmekten ve 1 tüp kan yerine 4 tüp kan vermekten.Sabah 10'a kadar gittiğin takdirde çok rahat kan verebiliyorsun sağlık ocaklarında ve ertesi günde neticeyi alıyorsun, drlardan da çok memnunum, özellikle anemi uzun süre takip edilen birşey tavsiye derim sana. Ben de senin paylaştığın bilgiyi çevreme ileteceğim yoksa telefonla randevu olayı çökmüş durumda bir de bu yolu denesinler.

    YanıtlaSil
  3. fiammacım, ben geçenlerde oğlumu kontrole götürdüğümde sordum kan tahlili yapılmıyor dediler sağlık ocağında. yoksa hastaneye hiç gitmezdim. neden yapılmıyor acaba:(keşke dediğin gibi bizim sağlık ocağında da yapılsaydı...

    YanıtlaSil
  4. iffetin günlüğü

    dediğin gibi vakitle ilgili benim de sıkıntım olmasa sıra beklemeye razıyım ama:) iki minik evde olunca hemen dönmem gerekiyor:)

    sevgiyle

    YanıtlaSil
  5. Vallahi sizin orasını bilmiyorum ama bizim burada bütün sağlık ocaklarında yapılıyor, bir de yakınımdaki özel hastaneninde çalışanları geliyormuş üstelik kendi tahlillerini yaptırmaya ki çok güldüm.

    YanıtlaSil
  6. ben genelde 182 yi arıyorum sorun olmuyor ama ücretli diyorlar canım.bu siteden aramadan alınıyormu.bana bilgi verirsen sevinirim.

    YanıtlaSil
  7. merhaba Sevda,

    bahsettiğim linkten kayıt ol, ücretsiz olarak randevularını al. hepsi bu.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. hastane ortamını hiç sevmiyorum. rabbim yokluğu yaşatmasın düşürmesinde. ama sıra almak gerçektende çok zor.
    paylaşım için çok saol. hayırlı günler:)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails