Survivor Kazananı Nihat Oldu...


Takip ediyor muydunuz bilmiyorum ama ben her sene olduğu gibi survivor'ı bu sene de soluksuz takip ettim. Aslına bakarsanız baştan birkaç bölümü izlemedim. Bu sene izlemeyeceğim dedim ama olmadı, yine başladım ve bitirdim :)

Bu seneki survivor çok farklıydı. 2010 senesinde survivor kızlar-erkeklerde birbirini önceden tanıyan arkadaşlar, nasıl da hırs ve farklı bazı kaygıları dolayısıyla birbirlerinin düşmanı haline gelmişlerdi. Geçen seneki survivor ünlüler - gönüllülerde ise ünlüler birbirlerini çiğ çiğ yiyeceklerdi nerdeyse :S Belki reyting kazandırmışlardı, yağımcıların belkş hoşuna gitmişti bu durum ama bence hiç hoş değildi tutumları.

Gelelim 2012 survivor ünlüler-gönüllüler'e.

Öyle güzel geçti ki bu program. Tam 3 ay adada kaldılar, çok aç kalanlar da oldu, bunalan da, sıkılan da.. Ama birkaç kişinin haricinde dalavere içşine giren olmadı ki o çürük elmalar da zaten elendi gitti. Sona çok güzel bir kadro kaldı.. Bakar mısınız finalde nası lda el ele dayanışma içinde girdiler.



Ve bu güzel kadrodan, finale Nihat Altınkaya ve Hasan kaldı. Biz babannemle - evet yanlış okumadınız, babannem de izliyordu ve hatta tam bir Nihat taraftarıydı - Nihat'ın kazanmasını istiyorduk. Hasan da iyiydi aslında oyunlarda ama Hasan'ın çok fazla hırslı olması açıkçası benim hoşuma gitmiyordu. Vee kazanan Nihat Altınkaya oldu...



Nihat sevincini eşi ve kızıyla birlikte yaşarken, bu sonucun da kızının kısmeti olduğunu belirtti. "Kız çocuğu kısmetiyle gelirmiş" diyerek, sanıyorum bazı erkek çocuk düşkünlerine de ders vermiş oldu.

Saadetleri daim olsun, sevgi ve hürmet içinde büyüsün bu güzel yavru..

Hasılı kelam, bu survivor hakikaten güzeldi...

Ve bir klasik haline gelen bölüme geçiyorum:


        Bu survivordan hangi dersler çıkarılır

  • Ne kadar zor durumda olursanız olun, karakterinizden taviz vermeyin.
  • Size kötülük yapana dahi iylik yapmaya, veya en azından kötülük yapmamaya gayret edin.
  • Ailenizi ve özellikle çocuklarınızı her fırsatta onure edin.
Geçen seneki survivordan çıkardığım dersleri görmek için buraya bakabilirsiniz...



2 yorum:

  1. Hilal biliyor musun, daha önceki Survivorlar'ı izlemedim. Nedeni de yarışmacıların birbirini çiğ çiğ yemek isteyen halleriydi. Hep "böyle olmasa da izlenir bu yarışma, neden hep sapır saçma insanları buluyorlar ki" diye de çok düşünmüştüm!

    Yazını okuyunca, kendim yazdım sandım bir an! Aynen ve aynen senin gibi düşünüyorum! Ben bu seferki Survivor'ı çok ama çok keyifle izledim. Aynen ben de senin gibi Nihat'ın tavrını, duruşunu ve çabasını çok çok beğendim, kazanmasına da sevindim.

    Umarım yapımcılar da hır gür olmayan, kendi içinde nitelik taşıyan programların daha çok izleneceğini anlamışlardır :)

    Öpüyorum!

    YanıtlaSil
  2. bende Nihatın kazanmasına çok sevindim tek beğenmediğim haksızlık olarak gördüğüm sms sonuçlarına göre kazananın olması aslında düello yapılıpta 1.belli olsa daha güzel olur

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails