Twilight - Breaking Dawn Part 2 ( Şafak Vakti Bölüm 2 )



Aşkta mantık yoktur. Birini ne kadar çok severseniz, her şeyin daha az anlamı olur.  ( Twilight New Moon )



Twilight serisini bitirmiş bulunmaktayız. Her ne kadar beğenmeyenler varsa da, fanatikleri de az değil. Ben beğenenler tarafındayım. Hatta geç keşfettiğime de zaman zaman hayıflanıyorum. Kitaplarını okumayı isterdim ama filmi izledikten sonra bir tat verir mi emin olamadığımdan şimdilik askıda. Serinin tüm filmlerini evde izledim. Artı kbu son film gösterime gireceğinde, kapanışı sinemada yapmalıyım diye düşündüm. Aslına bakarsanız ilk filmi sinemada izlemeyi isterdim, en beğendiğim ilk bölüm olmuştu çünkü. En beğendiğim derken, bu son film de hakikaten harika olmuş. Hakkını vererek bitirmişler filmi.



Spoiler vermemek için detaya girmek istemiyorum ancak şu kadarını söyleyim, filmde vurgulanan aile teması, tüm ailenin birbirlerine olan bağlılıkları beni o kadar etkiledi ki bunu belirtmeliyim. 


 Etkileyici sahneleriyle, bu film mutlaka izlenmeli diyorum.

İşte sözün özü bu ...

3 yorum:

  1. Canım nacizane fikrim, bu serinin kesinlikle kitapları harika.Ben kitapları okuduktan sonra filmlerde hayal kırıklığına uğradım.Kitapları bi Harry Potter filmlerindeki kadar iyi görselliği hak ediyordu ama ilk filmler yavan kaldı.Kitaplarını oku derim,bambaşka tat verir evet,seveceğini umuyorum :) Tabi bu seri 15 yaşlarımda karşıma çıksaydı daha ayıla bayıla okur,izlerdim :) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Eminim kitaplarını dabeğeneceksiniz. Naçizane tavsiyem yazarın göçebe adlı kitabını da okumanız.harika yazıyor bu yazar

    YanıtlaSil
  3. Kitapların hem detayları hem de anlatımındaki akıcılık filmlerdekinden kat be kat üstün. Ben de ilk günden beri bu diziyi seven biri olarak kitapları okumanızı öneririm.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails