Bir Ben Vardır Bende, Benden İçeri...



Bu aralar bir durgunluk bende, böyle sıcaktan hani insan rehavete bürünür ya sanki öyleyim. Tam olarak öyle de değilim belki ama nedense bir süredir ne istediğim kadar kitap okuyabiliyorum, ne de el emeği işlerime devam edebiliyorum. Hiç yok değil ama eskiye kıyasla, kendimi eleştirecek çok şey buluyorum.


Okunacak kitaplarım birikti, hızlı okuma kursuna mı gitsem diye düşünmüyor değilim. Ama asıl kızdığım nokta şu, bazı kitaplar malesef zamanımı boşa çalıyor gibi hissediyorum. Bunu okuyan kitapseverler kızacaklar bana biliyorum. Her kitaptan öğreneceğimiz bir şeyler var diyecekler. Haklılar da... Belki de beklediğini bulamamak bana tüm bunları söyleten.


Bukowski'yi nasıl merakla okudum bilseniz. Ama hiç umduğumu bulamadım. Aslında düşününce çok güzel mesajlar var, bazı konularda algısını da açıyor insanın bu kitap ama çok fazla anlamsız yerler de vardı. Bir kere net böyle keskin çizgilerle kültürel farkımızı gördüm.


Şimdi elimde Son Yeniçeri var. Daha yeni başladım sayılır ama iyi gidiyor. En azından ilgimi çekti. Dili yalın, anlatımı güzel. Ama ilerleyen günlerde neler sunacak bana bu kitap bilemiyorum . Bakıcaz artık :)



Havalar azıcık ısındı ya, hani köşesinden kenarından. Evde kalamıyor insan. Hele ki doğada gezmeyi sevenler için güzel günler başladı demektir. Mart geldi :)



Nerede olursam olayım :) Kitabım ve kahvem her daim benimle. Allah ayırmasın ...


Güneşin bir doğuşu var ki bu sıralar, ben de varım döndüm geldim gözünüz aydın diyor sanki. Ben doğumlara sevdalıyım...Her yeni güne, her yeni gelene, her yeni varolana...


Hele bir de yağmur yağmışsa, güneş bir başka alıyor gözünüzü ışığıyla. Mutlu olmamak mümkün mü bu görüntüden sonra?


Bu da bir gün doğumudur. Tam da işe gitmek için evden çıktığım sırada. Hani gün batımı sanmayın.. Şu an doğuya bakıyorsunuz :)



Bir kar kış bir fırtına rüzgar savurdu bizi bu sene. Kış kışlığını yaptı, yaz da yazlığını yapar İnşaAllah. Nasip, ne gelirse artık Yaratan'dan...



 İşte bakın sevdam Konya'm. Kara bürünmüş bakıyor ordan...



Bu kim derseniz, instagramdan beni takip edenler biliyorlar artık. Oda bekçim :) İşyerinde odamda konaklayan sevimli kedicik. 




 Benden bu kadar bugünlük. İyi geceler, huzurlu günler dilerim...



3 yorum:

  1. harika bi insansın sıkı takipçinim maşalah yine hayatın güzel yanlarını görüyorsun herzaman. Allah güzelliğini daim etsin. kitaplarla alakalı şöyle bir şey dinlemiştim her kitap okunurmu deyince. kitabı yazanın ruh hali okuyana geçermiş o nedenle belkide okuduğumuz kitapları yazanların inaçlı insanlar olmasına dikkat etmekte fayda var Asfur

    YanıtlaSil
  2. From good friends and true,
    From old friends and new,
    May good luck go with you,
    And happiness too.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails