Mutfak Sticker - 3



Mutfağıma böyle stickerler yapmak ne zamandır aklımdaydı. Daha önce buzdolabıma ve bulaşık makineme de sticker yapmıştım aynı yapışkan kağıtla. Hatta bir de oturma odamın duvarındaki stickere ekleme bisiklet yapmıştım. Deri görünümlü yapışkanlı siyah kağıt kullandım. Sticker alıp onca para dökmeye hakkaten lüzum yok. tüm bu gördükleriniz 1 saatin içinde bitmişti bile. 


Bu tencere tavayı mutfaktaki kitap rafımın hemen altına yapıştırdım. En çok bunu beğendik, çok şirin durdu. Bu arada mutfağınızda yoksa mutlaka bir kitap rafı yapmanızı ve yemek ve pasta kitaplarınızı buraya koymanızı tavsiye ederim. Hakkaten çok pratik, kitaplar elinizin altında oluyor.


5*5 cm ve 7*7 cm boyutlarında minik mutfak gereçleri yaptım. Bunları çok sevdim. 5*5 olanları direk anahtarların üzerine yapıştırmak için yaptım. Bu yukardaki anahtar iki parçalı olduğu için anahtarın üzerine yapıştırdım.


Bu tencere ise mutfak balkonunun anahtarına yapıştırıldı. Mini mini tencere tava :) Çok beğendim ben tavsiye ederim.


Kalanları ise bekletemedim, düşünmedim bile oraya mı buraya mı yapıştırsam diye. Mutfak tezgahına uyguladım direk. Sanırım bunlardan daha yapacağım :)

Sevgiyle...

8 yorum:

  1. Çok hoş olmuş, ellerine sağlık. :)

    Diğerlerinide inceledim. Bayıldım. :)

    Bende çok seviyorum stickeri. Daha önce zil düğmesinin üstüne yapmıştım fakat aradan bir kaç saat geçince düşmeye başlamıştı. O yüzden arkasına prit sürüp yapıştırmıştım, en son yine anneme yaptım ve pritle yapıştırdım.

    Sormak istediğim şu:
    Siz arkasına yapıştırıcı sürüp mü yapıştırdınız? Sürmediyseniz sticker düşmeden d uruyor mu?

    Yoksa benim yapışkanlı kağıttamı sorun vardı acaba? :)

    Evin içine pritle yapıştırdığımdan dolayı kullanamıyorum, çıkarmam gerektiği zaman (boya badana zamanları) çıkartırken boyayı yerinden kaldırır endişesi ile.

    Cevap verinseniz sevinirim. Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba hobivakti;

    ben yaklaşık 2 senedir buzdolabı ve bulaşık makinemde bu stickerleri kullanıyorum. Hiçbir şekilde çıkma olmadı. Hatta malum temizlik zamanlarında ıslak bezle siliyorum da ama hiç çıkma sorunu yaşamadım. Belki yapışkanlı kağıdınızdan kaynaklanıyordur çıkıyor olması.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. hilal kalıp mı kullandın kesmek için.. şekilleri neyle verdin..harika olmuş ellerine sağlıkk

    YanıtlaSil
  4. Özge, şablonların boyutlarını hazırladım bilgisyarda. onları çıktı alıp kalıp gibi kullandım. yapışkanlı kağıdın arkasından bu şekilleri kurşu kalemle çizip kestim.

    sevgiyle

    YanıtlaSil
  5. bir site var mı bunları bulabileceğim şablonları.. süperler ya mutfağa ve cocukların odasına hazırlamak istiyorum

    YanıtlaSil
  6. bir kaç sitede buldum şablon diye aratınca.. saol hilalcim ellerine sağlıkk yapıcam bende:)

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuş eline sağlık :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails