Konya Blogger Buluşması - 4


Konya bloggerları olarak yaptığımız etkinliğimizin 4. sü geçen cumartesi günü Meram Kocatepe Kahve Evi'nde oldu. Mekan sponsorumuz olarak bizlere kapılarını açtılar ve mis gibi kahve kokuları arasında etkinliğimizi huzurla geçirmemize hizmetleriyle katkıda bulundular.



Miss kokulu kahve çekirdeklerini görünce ne hale geldiğimi zannediyorum kahve sevgimi bilenler anlayabiliyordur :)


Öneri üzerine Osmanlı Kahvesi'ni içtim, güzeldi. Aynı o bizim eskilerde yaptığımız sütlü kahvelere benziyordu. Gelelim katkıları ile bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımıza.


Farina Bella'nın hazır muffin karışımını eve gider gitmez denedim. Puf puf yumuşacık 10 adet muffin oluyor bir kutudan. Tadı gerçekten güzel ve hazırlaması sadece 5 dakikanızı, pişirmesi ise 15 dakikanızı alıyor.


İşte bunlar da muffinlerin hazırlanmış hali :)



Böyle bir içecekten haberdar değildim açıkçası. Güzel bir amaca hizmet ediyor öncelikle onu söylemeliyim. Zayıflamaya çalışıyorsanız Aspire Drink Türkiye sayfasına bir göz atın olur mu?


Bize el emeği güzellikler hazırlayan sevgili arkadaşım Feyza'ya ve Keçekesim'e teşekkürler.


Rituel De Beauty'nin ısıtıcı bandını merak ettim, kesinlikle 8 saat sizi ısıtıyor. Bel ağrısı için tavsiye ediyorum, bana çok yararı oldu. Soğuk günlerde dışarı çıkarken bir tane bant ile sıcacık kalabiliyorsunuz. Amacı dışında kullansam da, ben çok memnun kaldım.


Dermadolin, birçok ürününden denememiz için göndermiş. Şimdilik sadece el kremini kullandım, hoşuma gitti. Bakalım sırada şampuanlar var. 


Airwick'in Toros Gelinciği kokusunu çok sevdim. Yalnız söylemeliyim öyle evin bir köşesine koyayım, mis gibi kokayı diyorsanız yanılırsınız :) Hele ki kış günlerinde kapı pencere açamadığımız dönemde bence 10 dakikadan fazla kullanmayın. Sonrasında ağzını sıkıca kapatıp kaldırın. Ciddi yoğun bir kokusu oluyor evin içinde. 


Siyah pirinç seven biri olarak, tabiki en sevindiğim sponsorlardan biri de Karra Pirinç oldu. Hemen deneyeceğim.

Bu güzel güne katkısı bulunan arkadaşlarım Hasibe'ye, Melek'e ve Feyza'ya çok teşekkürler.

3 yorum:

  1. Güle güle kullanın hediyelerinizi ...

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir etkinlik olmuş, sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel çıkmışsınız ,güzel bir günmüş çok sevindim .hediyelerinizde çok güzel Gül'e Gül'e kullanın hilalcim sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails