Puding Dolgulu Yulaflı Bisküvi ve (Ç)alınan Yazılar


Bir akşam, aniden canınız tatlı istedi ancak çok vakit harcamak da istemiyorsunuz. O halde bu tatlıyı öneriyorum. Yapımı sadece 5 dk. sürüyor:)



İhtiyacınız olan 1 paket puding ( BİM - Daphne pudingi çok seviyorum ben ) ve birkaç adet yulaflı bisküvi.  Bir de derince bir kap. Sütü ocağa koyun, diğer yanda pudingi az bir sütle karıştırın ve süt kaynayınca pudingi içine döküp karıştırın. Burada önemli olan pudinde yazan st ölçüsünden biraz daha az süt kullanmanız. Böylece daha katı bir puding elde edeceksiniz.

Puding pişince derince kaba önce sera streç kaplayın ve tabanına yulaflı bisküvilerinizi yerleştirin. Pudingin tamamını kaba boşaltın ve üst kısmına da yine bisküvi koyun. Dondurucuda - donmadan - soğuduktan sonra afiyetle yeyin.



Bu arada, tariflerimi (ç)alan siteye sesleniyorum!

Zaten bu tarifleri paylaşmak için hazırlıyorum, tariflerimi yayınlamanızdan da sıkıntı duymam. Ama tabi bunu yaparken tarifi hangi siteden aldığınızı da belirtmeniz gerekir, öyle değil mi?
Link verdiğiniz sürece sıkıntı yok, bilesiniz...

10 yorum:

  1. Canim tatli cok guzel ama bu (c)alinti konusu pek tatsiz olmus. Sikma canini, tatlini ye keyfine bak.

    YanıtlaSil
  2. tatlı çok pratik görünyor ellerine sağlık arkadaşım. yazıları çalan arkadaşlara sesleniyorum yazı çlmak için mi blog açmışlar acaba?
    kendilerine ait özel bişeyler bulsunlar onlarla ilginsinler bence...
    taklitler aslını yaşatır siz üzülmeyin :)

    YanıtlaSil
  3. Hilalcim ne güzel ve pratik bir tarif ellerine sağlık. Ancak (Ç)alıntı yazılar mevzusu hiç hoş değil. Umarım o site sahibi buradan onu "esefle kınadığımızı" okur ve aklı başına gelip emeğe saygıyı öğrenir, en azından link vermeyi dener!!

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. çalıntı yazılar gerçekten çok can sıkıcı ne yapılabilir tam olarak bilmiyorum ama tatlıya bakınca içim açıldı doğrusu ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. tam bir kriz tatlısı:)
    ellerine sağlık canım
    çalıntı konusuna gelince bazı insanlar hastadır biliyosun çalmadan duramazlar:((

    YanıtlaSil
  6. pratik lezzetlere her zaman açığım.Ellerine sağlık canım.

    Tarif olayına gelince malesef çok var böyle ..Bloğum yeni ama benimde sık sık başıma gelmeye başladı en kötüsü hergün dolaştığım bloğlar olması:)

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar güzel görünüyor tatlı canım.
    Bu blogculardan çalıntı yapanlara ne diyeceğimi bilemiyorum. Emeğe nasıl saygısızlık yapıyorlar böyle.
    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  8. Hilalcim sen bana geçen hafta şeker hamuruyla ilgili birşey sormuştun. Nerden aldın kendinmi yapıyorsun diye.
    Öncelikle geç döndüğün için çok özür dilerim. Ben o gün tarif ekledim ve internetim gitti ve bugün geldi. Günlerdir yapılmasını bekliyorum.
    Hilal ben şeker hamurunu kendim yaptım. Blogumda tarifi var, şeker hamuru kategorisinde. Ama hazırda alabilirsin. Eminönünde pasta malzemesi satan dükkanlardan, Fermo, Nüans, Yüksel Ticarette satılıyor.
    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  9. Hayırlı günler, çok güzel, leziz ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.Çalıntı konusu malesef bir şey yapamıyoruz. Ben yayın yapıyorum biraz sonra aynı şekilde onlarda yayın yapıyorlar. Ben Mevlama havale ettim.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  10. slm canım...
    sana ödülüm var, blogumda. :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails