Twilight Furyası :)


3 yıldır bir twilight furyasıdır aldı başını gidiyor. Kitapları yok satıyor, filmler ilgiyle bekleniyor. Ancak benim için hiç de önemi yoktu, ta ki filmleri izleyene kadar :)

Şimdiye kadar hep önyargılı davrandım bu filmlere karşı. Malum vampir filmi, ne işim olur benim:) Korku filmlerinden bir süredir - sevmeme rağmen - uzak durmaya çalışıyorum. Etkisinden kurtulmam zaman alıyor:) Twilight de tv'de kaç kez yayınlansa da hemen o kanalı değiştirdim, kaçtı madeta. En son bayramdan sonraki cumartesi - pazar tv'de yayınlanacağını duydum ve bu kez tüm cesaretimi toplayıp ekranın karşısına geçtim. Her kapının arkasından sivri dişli bir vampir çıkacakmış, her sahne bir kan gölüne çevrilecekmiş gibi bekledim. Ama olmadı. Bu film, bir vampir filmi değilmiş:) Tamamen duygusal bir film. Aksiyon, macera ve bilim-kurgu karışımı bir film. Twilight ve New moon'u tv'de izledikten sonra, Eclipse'yi de internetten izleyip seriyi tamamladım. Üç filmi de beğendim, Ve hatta şimdi 4. filmi - Breaking Down - bekler oldum. 

Neymiş, önyargılı olmamak gerekirmiş:)

İyi seyirler...

10 yorum:

  1. ben tamamen tesadüf gitmiştim filme, sonra hastası oldum... süper film, süper! :)))

    YanıtlaSil
  2. Ben de senin gibi düşünüp çok beğenmiştim.

    YanıtlaSil
  3. liseli ergen tribine bağladığım yıllarda okumuştum okadar cok olduki çıkalı ama cok güzeller yapacak bişi yok! hala daha bazen cok sıkılınca cekip birini okurum totalde 4 kitabını yaklaşık olarak 9 kez okudum filmini ne sen sor ne ben söyliyim ilk filmi 11 kez (3ü sinemada) yeni ayı 9 kez ttulmayı 6 kez seyrettim!fantastik edebiyat seviyorum seni:P

    YanıtlaSil
  4. ben serinin ilk kitabını okudum, kitapta daha detaylı sanki...izlenmeye değer.

    YanıtlaSil
  5. Hilal aynen diyorum ya . bende tamamen önyargılı davrandım dediğin gibi tv de ilk bölümünü izledim ama sonunu izleyemedim :( gazihan uykumda uykum diye tutturdu. Şimdi eşim bulacak da izleyeceğim hepiciğini

    YanıtlaSil
  6. Hilal hanım bende hastası oldum bu filimin. Daha önce bende vahşet bir filim bekliyordum. ama merak edib bakınca nerdeyse bir hafta onlar gibi gökyüzünde uçtum. Şimdi bende merakla bekliyorum sonuncusunu.
    Filim önerilerinizi çok beyeniyorum ve nerdeyse aynı filimleri seviyoruz.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Aynen bende tv'deki iki bölümü izledim ve çok beğendim.Ve hemen diğer iki bölümün DVD'sini buldum.Onları henüz izleyemesemde hafta sonu kesin seyredeceğim:))))

    YanıtlaSil
  8. ben korku türünde çok geriliyorum yaa, anladığım kadarıyla bu farklı ama...

    YanıtlaSil
  9. Bu iki oluyor. Geçen gün de çocuk kütüphaneciliği dersi veren hocamız Twilight hayranı olduğunu söyledi. Şaşırmıştım. Şimdi artık hemen alıp okumalı demek ki.

    YanıtlaSil
  10. ahh kitaplarını da mutlaka okumalısınız.hızınızı alamayıp,yazarın göçebe adlı kitabını da okumak isteyeceksiniz.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails