Fıstıklı Kedidili Pastası ve Yeni Bir Otoyol Projesi






Pratik bir tatlı tarifi arıyorsanız şu an doğru yerdesiniz :) Canınız tatlı istedi, evdeki malzemelerle hemen birşeyler yapmak istediniz. Bu tatlının yapımı maksimum 10 dk sürüyor. İlk olarak 750 ml sütü ocaa kaynamak üzere koyun. Diğer taraftan ister hazır pudinginizi isterseniz buradaki gibi bir kremayı hazırlamak için karışımı derin bir kaba dökün ve üzerine 1 bardak süt ilave edip pütür kalmayacak şekilde iyice karıştıırın. Diğer yandan kedili bizküvileri ılık sütle ıslatıp borcamın tabanına dizin. Kedidili yerine kek veya petibör de kullanabilirsiniz. Siz bunu hazırlarken süt kaynamış olacak. Hazırladığınız karışımı döküp kremayı hazırlayın ve sıcağı ile kedidili bisküvilerinin üzerine dökün. Soğuduktan sonra üzerini istediğiniz malzeme ile süsleyebilirsiniz. Dilerseniz süslediğiniz malzemeden kedidili bizküvilerin üzerine koyup kremayı ondan sonra da dökebilirsiniz.

Afiyet olsun...


Bu otoyol, önceki ile aynı gibi olsa da ufak değişiklikleri olduğu için sizlerle paylaşmak istedim. Oynayacak minik umarım görünce çok mutlu olur da ben de mutlu olurum.

Sevgiyle...

5 yorum:

  1. off resmen canım çekti.Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. pasta da,çalışmanız da çok güzel görünüyor..ellerinize sağlık..sevgiler

    YanıtlaSil
  3. çok hoş bir tarif ve harika bir blog. ellerine sağlık.

    Kahve Dükkanı'ndan sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık muhteşem gözüküyor :) Sizleride kendi sayfamız olan Tarifini Sevdim'e bekleriz Tatlı Tariflerimizi denemenizi öneririz.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails