Hayal Gücünü Kullan Etkinliği



Biliyorsunuz ilk hayal gücünü kullan etkinliğine de katılmıştım. Şimdi de ikincisini sonlandırdık, yaptıklarımızı yayınlama zamanı. Pazartesi yayınlamamız gerekyordu ancak ben pazartesi ve salı bir eğitimde olacağım ve yayınlamak için vaktim olmayacak. Şu anda da saat gece 12'yi geçtiğine göre pazartesi olmuş demektir öyle değil mi:))




Bu seferki etkinlikte taş, tül, çiçek, teneke kutu ve ip kullandık. Ben de sevgili eşim Arzu'ya, mutfağında kullanabileceği bu notluğu yaptım. Bir taşı alıp parmak boyaları ile boyadım ve vernikledim. Ardından bir mukavvaya, bir yüzüne elyaf koymak üzere mavi kumaşımı kapladım. Desenli kumaş ile bir kalemlik, bir de not kağıdı takmak için yer yaptım. Teneke kutuyu da ortadan kestim ve yine transfer tutkalı yardımıyla desenli kumaşımı kutuya yapıştırdım. Ve silikonla ana gövdeye yapıştırdım. Hazır çiçek ve tülü de yapıştırıp asma yerine de ip ( ip şeklinde incecik minik kurdeleden yaptım ) monte ettikten sonra cumartesi günü sevgili Arzu'ya yolladım. Umarım çok beğenir.



Sevgiyle kalın, iyi haftalar diliyorum.



12 yorum:

  1. Hayırlı haftalar, ellerinize, emeğinize sağlık. Çok şık görünüyor turkuaz rengide süper yakışmış.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla bile cok beğendim elime ulaşınca zevkle mutağımda kullanacağım Renklerde tasarımda harika ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. eline sağlık .
    kolay bir hafta diliyorum
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. kesin cooook begenir. Ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık.Katılımınız için teşekür ederim.

    YanıtlaSil
  6. El emeğine göznuruna sağlık canım çok güzel ve çok kullanışlı olmuş.

    YanıtlaSil
  7. Beğenmezse bana versin. Ben çok beğendim:)))

    YanıtlaSil
  8. çok güzel bir çalışma olmuş canım tebrikler

    YanıtlaSil
  9. çok güzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık. keçe eve de bayıldım.

    YanıtlaSil
  10. Cok beğendim valla Kimseye veremem :)

    YanıtlaSil
  11. Canımmm çok güzel düşünmüşsün ellerine sağlık. Arzuco'da güle güle kullansın :) Etkinliğimizin ikisine de katıldığın ve bizi yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ederiz sana :) Yenisine de katılımını bekliyoruz :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails