Hesaplı Keçe İsteyen :)


İşte keçe yazımız geliyor:)
Öncelikle belirteyim sadece ten rengi keçe için bu fiyat geçerlidir. Fotoğrafını sizlerle paylaşacağım ancak haftasonu gelmesini bekliyorum ki gün ışığında çekebileyim ve tam oolarak rengini görebilin istiyorum.

Özellikleri:
  • Kalınlığı 2mm civarında. Ten rengi, yumuşacık bir keçe. 
  • Malzeme stokla sınırlıdır. İş değiştiren bir firmanın elden çıkarmak istediği bir ürün olduğundan da fiyatı oldukça uygun.
  • Almak isteyen sadece yorum bırakarak veya bana hilaltimur@gmail.com adresimden ulaşarak sipariş verebilirler. Siparişlerinizde alacağınız boyutları mutlaka belirtmeyi unutmayınız.
  • Yorum sırasına göre, stoktaki keçe bitene kadar satış yapılacaktır.
  • Kargo ücreti alıcıya aittir. 

Fiyatlar:
25 cm x 50 cm = 75 kuruş

50 cm x 1 m = 2,5 TL

1 m x 1 m = 5 TL

1 m x 1,5 m = 7,5 TL


Sevgiyle kalın...

NOT: Ben yazıyı yayınlamadan önce bana ulaşan arkadaşlara 4 parçası satıldı bile:)

Diğer renk keçelerden de almak isterseniz kalınlar 25 x 50 cm 2 TL, 1,8 mm ince olanlar ise 20 cm x 50 cm  1,75 TL 

30 yorum:

  1. renk secebiliyormuyuz hayatım?

    YanıtlaSil
  2. Minecim ten rengi için bu fiyat geçerli. yani 25x50 cm 75 kuruş. diğer renklerden istersen 25x50 cm 2 tl. diğerlerinden de var elimde

    YanıtlaSil
  3. canım benim kolay gelsin bana 1 m ayır da hafta içi diğer renleride belirleyip siparişimi vereyim ...sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Komşum bende alayım biraz ama diğer renklerede bakmak istiyorum uğrayayım sana.Teşekkür

    YanıtlaSil
  5. Bende istiyorumda size nasıl ulaşabilirim sevgiler

    YanıtlaSil
  6. karakuzucuğun annesi
    Komşum buyur gel, öperim kocaman

    YanıtlaSil
  7. marifet 23
    buraya ne boyutta istediğinizi yazabilirsiniz veya hilaltimur@gmail.com adresimden ulaşabilirsiniz

    YanıtlaSil
  8. Diğer renkler resimde olanlar mı? ben de almak istiyorum. Ee yaptığınız her şeye içim gidiyor, küçük kızımla da çarşı pazara çıkıp almak imkansız...
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  9. kermit

    sadece resimde olanlar değil. aşağı yukarı her renk var diyebilirim. siz ince mi kalın keçe mi istiyorsunuz bir onu bir de rengi belirtirseniz ben size var veya yok diye bilgi vereyim. örneğin bugün eklediğim t-shirt süsleme yazısındaki süslemeler ince keçe ile çalışıldı. nerede kullanmayı düşünüyorsanız ona göre istemeniz daha iyi olacaktır. kızınıza ve size sevgiler gönderiyorum

    YanıtlaSil
  10. şekerim bana en büyüğünden hemen bir tane ayır
    mail atıyorum sana

    YanıtlaSil
  11. bende almak isterim.daha önce hiç uğraşmadım ama şimdi uğraşmak istiyorum.ama birinin bana yol göstermesi lazım.nasıl neyapabilirim ne almam gerekiyor?yardımcı olursan sevinirin.teşekkürşler.

    YanıtlaSil
  12. Tatlım yün keçe mi, sentetik mi?
    Yünse kalınlarından, 50x100 cm. olanlarından siyah, beyaz ve 8 adet de en canlı renklerden olmak üzere 10 adet benim için ayırmanı rica ediyorum.

    YanıtlaSil
  13. 25cm x50=2 adet istiyorum ten rengi olan 50cm x1m=5 renk yeşil sarı kırmızı pembe siyah adresimide gk_kk@hotmail.comdan iletişim kurarsanız ulaşabiliriz birbirimize sanırım şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  14. Nilgünüm, işlem tamamdır :))

    dcgumus,

    ne yapmak istiyorsunuz acaba? kullanacağınız alanı söylerseniz yardımcı olabilirim. kalın ve ince keçe farklı yerlerde kullanılıyor çünkü

    YanıtlaSil
  15. marifet 33

    tamamdır, mail atıyorum

    nedret

    benim sürekli kullandığım keçelerden, tam bilemiyorum malzemesini. heryerde satılan keçelerden

    YanıtlaSil
  16. bende almak istiyorum hangi kargoyla gönderim yapacaksınız.ödeme nasıl yapılacak öğrenebilirmiyim

    YanıtlaSil
  17. tuğba sa.

    Gönderiyi anlaşmalı olduğum sürat kargo ile yapıyorum. ödemeyi kargoyu çıkarmadan önce banka hesabıma peşin alıyorum. Eğer almak isterseniz boyut bildirmeyi unutmayınız.

    YanıtlaSil
  18. süper işler çıkarıyorsunuz ,özeniyorum vallahiii..lerde deneyeceğim kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  19. Hilal'ciğim,minik bir parçayı çakmakla yak. Dağılmayan, birleşik, topçuk halinde bir yanık yer oluşuyorsa sentetiktir. Ovuşturunca dağılıyor, keskin yün yanığı kokusu çıkartarak yanıyorsa yündür. Yumşak değilse zaten kesin sentetiktir. Ancak bu zamandan sonra yün keçe bulmak zor sanırım. Bana hesap no'nu ve ücreti bildir yatırayım. Sevgiler.
    nedretbahadir@yahoo.com

    YanıtlaSil
  20. Merhaba,dün akşam pasajınıza, bugün de mail adresinize siparişlerimi yazdım, henüz dönmediniz, haber bekliyorum. (Mail adresinizde ki siparişim en son istediğim şekilde olan)
    İyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  21. Takı kursuna gittiğimde,keçe derside veriyorlardı.neden bilmem benim pek ilgimi çekmedi.Ellerini kollarını boya içinde gördüğüm için belki.
    Ama maşaallah sen çok güzel işler yapıyorsun keçeyle...
    Muhabbetle Hilal'cim...

    YanıtlaSil
  22. anlamakta zorlandığım bir konu var ki kalınlığı ve cinsi (yün veya sentetik) bilinmeyen bir ürün,yün keçenin 50 x 50 ebatı normalde 20 TL, keçeniz yün ise gerçekten çok ucuz. Ama polyester ya da sentetik ise zaten 1 metre eninde ince keçeler metresi 4 liradan yani (100x100), kalın keçeler 12 liradan her yerde satılıyor.
    çeşidini belirtirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  23. Nergis;

    Siz ucuz keçe bulabiliyorsunuz anlaşılan, çok sevindim. ben ince keçeyi 20*50 cm olanını en ucuz 1,25 TLye bulabiliyorum. kalın keçe deseniz metresi 12 TL. daha ucuzunu bulabiliyorsanız ne ala, oradan alın hatta bana da iletişim bilgilerini verirseniz çok sevinirim. Bu yazımda belirttiğim keçe ise, bir satıcının - ki kesinlikle keçe satıcısı değil- bir nakışçı - elinde kalan keçedir. Zannımca yün keçe çünkü kullandığım sentetik keçelerle hiç ama hiç ilgisi yok. Ama tabi kesin bilemiyorum. Bunun dışında, ne ince ne de kalın keçe. İkisinin arası bir keçedir. Ayrıca şu an için elimde zaten keçe yok, malesf isteseniz de satamayacağım.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  24. bu arada yün keçenin özelliklerini biliyorsanız belki siz bilirsiniz, bu keçe yumuşacık. benim kullandığım keçeler daha set malzemeli. Belki sentetik belki yün, bilemiyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
  25. Merhaba hilal hanım.. bana çok acil sarı renkte 1m x 1m ebatlarında yün keçe lazım..bu keçeden şapka yapılacak ve cumartesi günü bitmiş halde teslim edilecek..bana cuma gününe kadar gün içinde gönderebilir misiniz acaba? Çok acil cevap bekliyorum sizden iyi günler!! :)

    YanıtlaSil
  26. malesef şu an elimde keçe yok, yardımcı olamayacağım :(

    YanıtlaSil
  27. keçeden-atkı-yaptım-hemde-süper))

    YanıtlaSil
  28. Bana acil kece lazim mardine var mi bide yoluyormusunuz???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. malesef artık gönderim yapmıyorum, ilginize teşekkürler

      Sil

Related Posts with Thumbnails