Minik Hediyeler


 2011'den merhaba diyerek başlayayım dedim ama açık konuşmak gerekirse 2010 veya 2011, yeni yıla girdik ve benim için sadece işyerinde yapacağım yazışmaların kenarına düştüğüm tarih notlarında farklılık oldu. Ha 2010 olmuş ha 2011, farkı hisseden var mı bilmem ama benim için aynı ve aynı.. Hayat aynen kaldığı yerde yani:) 

o halde ben size sade ve sadece "merhaba" diyeyim ne dersiniz?

Blogger buluşmasının tadı damağımda kalmışken, sıcağı sıcağına buluşmaya gelen arkadaşlarım için hazırladığım minik hediyeleri anlatayım dedim bugün. Farklı farklı işler yapmak çok hoşuma gitti. Ördek, tavşan, köpek, hello kity ve farklı bir köpek daha yaptım ve çok sesli bir koro elde etmiş oldum. Hediyenin birini kardeşim Süheyla için hazırladım ve br tane de artınca o kalanı da minik kaşifime verdim. Bu tarz oyuncaklara, peluşlara pek rağbet etmese de eline tutuşturdum:) Bir iki baktı, ben de montunun cebine koydum ki dışarısı için alternatif yol arkadaşımız olsun diye:)






Bu şirinleri de gösterdikten sonra, tebdil-i mekanda ferahlık vardır diyerek yeni bir şablon seçtik ancak yeni şablon biraz sıkıntı verdi. Aslında istediğim gibi olacağına eminim ama haftasonu bloggerda bir sorun vardı veya sorun benim hesaptaydı anlayamadım. Gerekli düzenlemeleri malesef yapamadık. Bakalım yakın zamanda düzenlemenin tamamlanmasını ve yeni yüzümle sizlere içime sinerek merhaba diyebilmeyi istiyorum.

Sevgiyle kalın...

6 yorum:

  1. Paketlerin içinde neler olduğunu topluca görmek de iyi oldu =) Hepsi çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  2. çok şirinlerrr,hello kity benim olsunn... :)
    emeğine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık gerçekten hepsi şahane...

    YanıtlaSil
  4. slmlar..iyi yıllar.. yaptığınız işler çok güzel bende severek ve beğenerek takip ediyorum sizi hergün mutlaka ziyaret ediyorum okadar sevdimki yaptığınız işleri bu keçe işine bende en kısa zamanda başlıycam yaşadığım yerde böyle malzemeler bulmak imkansız en kısa zamanda temin edip bende böyle güzel şeyler yapıcam inşallah..fakat bugün size yorum yazmamın nedeni ise seçtiğiniz şablon..benim hiç hoşuma gitmedi önce daha bir güzel ve yazılarınız belirgin sayfanızı açtıkça içim açılıyordu ama bu bana sevimli gelmedi kusuruma bakmayın ama eskisine dönüp rengini yazı stilini falan değiştirin derim ben tabi karar sizin..değiştirmesenizde ben yine gelirim hergün uğrar yazınızı keyifle okurum sevgiler necla www.misgibitatlar.tk

    YanıtlaSil
  5. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Ellerine sağlık. Köpeciklerden biri de benim oldu:)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails