POZİTİF DOĞUM HİKAYELERİ



Bugün sizlerle yepyeni, taptaze bir bloğu paylaşmak istiyorum:



http://pozitifdogumhikayeleri.wordpress.com/


Günümüz şartlarında malesef ki tıbbi bir gereksinim olmaksızın da anneler bazı korkularından dolayı sezeryan tercih etmekteler. Ve sezeryan sayısı giderek ve büyük bir ivmeyle artıyor. Böyle bir zamanda bu kadar elzem bir bloğu oluşturan sevgili arkadaşım Elif'e sonsuz teşekkürler. Blog yazılarında gerçek NORMAL doğum hikayelerini bulacaksınız. Okudukça da normal doğumun hiç de anlatıldığı gibi korkulacak birşey olmadığını, aksine insan doğası gereği bu doğum şeklinin çok daha iyi olduğunu anlayacaksınız. Elbette ben ve benim gibi tıbbi bir zorunluluk neticesinde sezeryan olmak durumunda kalanlar olabiliyor. Ancak böyle bir zorunluluk mevcut değilken, sadece ağrı sancı çekmekten korkarak, veya duyduğu korkutucu normal doğum hikayeleri neticesinde sezeryana karar veren annelerin fikirlerini değiştirebilmek açıcından bu blog çok çok önemli bir adım.


Sevgili Elif, sana tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Bu konuda sonuna kadar destekçinim. Elimden ne gelirse...

3 yorum:

  1. fotografn kaynagini belirtmemissiniz. belirtmeniz gerekirdi. allahtan crebro yu ve meltem i taniyanlar zaten imzadan anlamistir.

    YanıtlaSil
  2. haklısınız, ancak kaynağını bilmediğim için belirtememiştim. crebroya ait olmasına çok sevindim çünkü çizimlerine bayılırım. bu arada siz de isminizi belirtmeyi unuttunuz heralde :))

    YanıtlaSil
  3. çok güzel düşünülmüş..

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails