...:::Sevgi Emektir:::...


Bugün değineceğim birkaç konu var. İlki hayranı olduğum bir filmin, restore edilerek tekrar gösterime giriyor olması. Onca film izledim, teknik olarak çok etkilendiğim birçok film oldu ama düşünüyorum da "Selvi boylum al yazmalım" kadar "içten" sevdiğim başka film var mı diye.. Bulamıyorum...Filmin en sevdiğim beğendiğim tarafı, iç konuşmalar... Ve sonunda mantıklı bir son bulması... Unutulmamış olmasına rağmen yeniden gün yüzüne çıkmasına da ayrıca seviniyorum.


 Sevgili arkadaşım Yetenek-Sizin sağolsun bana bu ödülü layık görmüş. Kendisini çok sevdiğimi buradan da söylemek istedim. Aynı şehirde olmamız ve iki hobisever olmamız da ayrıca güzel tabiki.. Çok teşekkür ediyorum tekrar...


Bunlar da ne böyle derseniz, büyük bir heves ve heyecanla başladığım yeni işim. Nasıl yapıldığını bilmesem de, fotoğraflarından bakarak çözmeye çalışıyorum. Umarım başarırım ve sizlerle paylaşırım:)


Bu da yeni işimde kullandığım kalıbım. Umarım becerebilirim zira çok çok beğendiğim birşeyi yapmaya çalışıyorum:)


Bir de bu günlerde düşünmeden edemiyorum, acaba her gün medyada görünen insanlar, konuşma ve üsluplarında daha dikkatli olsalar, yeni nesle güzel örnek olsalar ne hoş olur öyle değil mi!!


7 yorum:

  1. canımsın, ne yaptığını çok merak ettim sabırla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Yetenek - sizin
    inan ki ben de çok merak ediyorum canım yaa nasıl birşey ortaya çıkacak yüzüme gözüme bulaştırmadan yapabilecek miyim diye:)

    Tiryaki
    hemen reklamlardan sonra:)) öperim canım

    YanıtlaSil
  3. Bu filmi unutmak mümkün mü her izlediğimde sanki ilk kez izlemiş gibi oluyorum

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok severim bu filmi. Hatta kızımın adı Asya olsun diye çok uğraşmış ama eşime kabul ettirememiştim:(( Bir de üçgenleri acayip merak ettim,ne ola ki :)

    YanıtlaSil
  5. hımmm...ücgenlerin ne olacağını bende merak ettim ama kullandığın kalıbı tanıdım:)))o bir davetiyeydi değilmi?
    muhtemelen aynı yerdeydik:)))

    YanıtlaSil
  6. tosbagalar
    kesinlikle haklısın

    Çilek
    Asya ismini bend e seviyorum, bu filmdeki harika kadını hatırlatıyor bana.. üçgenler çok yakında :))

    Gönüldenele
    evet bir davetiyeydi:) ne güzel aynı şehirde olup aynı şeyleri paylaşabilmek...

    YanıtlaSil
  7. merhaba hilal'cim
    bahsettiğin programı netten indirdim , biraz kurcalarsam iyi olacak ,pek anlamam bu işlerden,yardımın için sağol..sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails