Besleyici ve lezzetli...
Somon sevenler buraya. Çok az sıvıyağı teflon tavaya sürün. Sadece ilk etapta yapışmaması için. Hafif tuzladığınız somonları kızgın teflona koyun ve iyice kızarana kadar pişirin. Somon çok yağlı olduğundan zaten kendi yağını bırakıyor.
Tabaktaki ekşi otlar ve çeri domatesler mini balkon bahçemizden. Fotoğraftaki tüm domateslerimizi topladık. Bakalım yenileri ne zaman olacak :)
Somonu çok severim. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.Domateslerine bayıldım insanın domateslerini kendi elleriyle toplayıp tazecik yemesi ne güzel. Sevgiler.
YanıtlaSilHilalciğim çok güzel görünüyor.Bende sıklıkla somon balığı yapıyorum kalp sağlığı açısından çok önemliymiş. Eline sağlık.
YanıtlaSilafiyet olsun çok güzel görünüyor.
YanıtlaSildomatesler de başka bir güzel ellerine sağlık
somon sevenler buraya diye bir ses duydum koştum geldim :) off o nasıl nefis kızarmış bi somon öyle, eline sağlık hilalcim.
YanıtlaSilçeri domateslerin arkasındaki uzun saksıdaki capcanlı otlar ne? maşallah çok güzeller. Aslıhanımada kucakdolusu sevgilerimi yolluyorum canım.
Handan
YanıtlaSilçok teşekkürler arkadaşım, inan domatesleri yemeye kıyamadım. Şimdi yenilerinin çıkmasını bekliyorum:)
Mine
YanıtlaSilhem lezzetli hem sağlıklı öyle değil mi canım, sevgilerimle
Onlaruyurken
YanıtlaSilçok teşekkürler arkadaşım, sevgilerimle
Jibekcim hoşgeldin canım. ben bu ara sana uğrayamadım biaz yğunluk var malum. O otlar, tabakta görünen ekşi otlar işte:) Aslıhan'a selamını ilettim sevgiler canım
YanıtlaSil