Somon Fileto





Besleyici ve lezzetli...
Somon sevenler buraya. Çok az sıvıyağı teflon tavaya sürün. Sadece ilk etapta yapışmaması için. Hafif tuzladığınız somonları kızgın teflona koyun ve iyice kızarana kadar pişirin. Somon çok yağlı olduğundan zaten kendi yağını bırakıyor.



Tabaktaki ekşi otlar ve çeri domatesler mini balkon bahçemizden. Fotoğraftaki tüm domateslerimizi topladık. Bakalım yenileri ne zaman olacak :)







8 yorum:

  1. Somonu çok severim. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.Domateslerine bayıldım insanın domateslerini kendi elleriyle toplayıp tazecik yemesi ne güzel. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Hilalciğim çok güzel görünüyor.Bende sıklıkla somon balığı yapıyorum kalp sağlığı açısından çok önemliymiş. Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  3. afiyet olsun çok güzel görünüyor.
    domatesler de başka bir güzel ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. somon sevenler buraya diye bir ses duydum koştum geldim :) off o nasıl nefis kızarmış bi somon öyle, eline sağlık hilalcim.

    çeri domateslerin arkasındaki uzun saksıdaki capcanlı otlar ne? maşallah çok güzeller. Aslıhanımada kucakdolusu sevgilerimi yolluyorum canım.

    YanıtlaSil
  5. Handan
    çok teşekkürler arkadaşım, inan domatesleri yemeye kıyamadım. Şimdi yenilerinin çıkmasını bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  6. Mine
    hem lezzetli hem sağlıklı öyle değil mi canım, sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Onlaruyurken
    çok teşekkürler arkadaşım, sevgilerimle

    YanıtlaSil
  8. Jibekcim hoşgeldin canım. ben bu ara sana uğrayamadım biaz yğunluk var malum. O otlar, tabakta görünen ekşi otlar işte:) Aslıhan'a selamını ilettim sevgiler canım

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails