Son gelişmeler

İki satır yazacak fırsatı bulmuşken, minik adam anneanne ve babaanne ile yürüyüşe çıkmışken, size hemen bahsedeyim son gelişmelerden...

Önümüzdeki hafta olması planlanan denetimimiz - şükür ki - denetmenlerin vakit darlıklarından dolayı temmuz sonuna ertelendi. İyi ki de öyle oldu, elim ayağıma karışmıştı. Artık neresinden tutacağımı bilemez halde koşturuyordum. Neyse ki tam denetim öncesi stajyerim aradı başlayabilir miyim staja diye. Koş gel dedim:)) Öyle çalışkan ki, işe girmek isterse kesinlikle referans olacağım:))

Çok yoğunum hala, ve işler tam anlamıyla bitti demeden de kendime işyerinde vakit ayırmak yok. Günde 2 kez kahve bir de yemek yemenin dışında kendime izin vermiyorum. Hatta kahvemi de iş yaparken içtiğim göz önüne alınırsa ( her zaman buz gibi oluyor - iş yaparken kendinden geçenlerdenim :)) , sanırım sadece yemek molam var.

Bu arada evde bol bol kışlık hazırladım. Aslında foto çekip sizlerle paylaşacaktım ama olmadı:)) Şarj edilebilir pillerim SOS verince, neyse dedim bu kez de böyle olsun.. Bezelye, taze fasülye, mısır, domates, dolmalık biberlerim hazırlandı ve dondurucuda yerlerini aldı. Ne kadar pratik iş varsa yapmalıyım çalışan annelere çok çok lazım oluyor...Bu arada bol bol çilek marmelatı ve reçeli yaptım, sanırım gözüm döndü:) Napalım artık girip çıkıp yeriz:)) Sırada kayısı pestili var ama Konya'ya bu ara sürekli yağmur yağıyor. Yani güneşli olmuyor hava çok fazla. pestil için hakkaten yakıcı bir güneşe ihtiyacım var. Hayırlısı...

Çok şirin dekopajlarım, dekorasyon ve kitap önerilerim, yemek ve pastalarım var paylaşılmayı beklenen. Ve ben onları sizinle paylaşmak için can atıyorum. İlk fırsatta...

Sözlerimi bitirirken, kesinlikle maydonozu minik bir saksı da olsa ekin diyorum. Her daim yardımcı:)) Her an taze...

Urfatutkunu seni çook özledim. Son yazısını mutlaka okuyun diyorum, harika bir buluşma.. 
Aynı buluşma ile ilgili Gümüş Tepsi'nin yazısı da işte burada....

Selamet ve sağlıkla kalın...



3 yorum:

  1. belli sen bir çırpıda yazmışsın bende nefessiz bir çırpıda okudum yazını :)
    valla bu hızlı hayat akışına piller yerine sende sos verebilirdin ama maşallah bomba gibisin.şimdi dur bakim doğrumu okumuşum kışlık fasülye bezelye çilek reçelleri el işleri bide kayısı pestili mi ? ne diyosun sen kardeşim :)
    valla hiç bişey paylaşamassan bile pestilleri mutlaka paylaş çok merak ettim.istanbulun havasında zor gibi görünüyor ama belki bende denerim.
    birde neymiş resimsiz yazılarda okumaya değermiş :) ellerine emeğine sağlık yaptıklarını iyi günlerde tüketin inşallah.

    YanıtlaSil
  2. sevgili İçses..
    Adın gibi İÇten bir yorum bırakmışsın, sağolasın..
    Pestili ilk kez deneyeceğim, sonuç fiyasko da olsa paylaşırım İnş:)) sevgiyle kal arkadaşım, duada unutma...

    YanıtlaSil
  3. Ben de seni özledim hayatım. maşaAllah her hazırlık tamam kış için. Hangi ara yaptın hepsini :) İnş sağlıkla beraberce yemek nasip olur.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails