Merhabalar arkadaşlar;
Verimli bir haftasonunun ardından yine sizlerle birlikteyiz. Hepimizin çok severek yediğimiz mozak pastayı, minik toplar şeklinde yaparak, özellikle de renkli çatallarla sunduğunuzda çocuklar kapışıyorlar emin olun
Malzemeler:
1 paket Petibör bisküvi
2 yemek kaşığı erimiş tereyağı
1 yemek kaşığı pudra şekeri
1 çaybardağı ceviz
1 çaybardağı süt
Bisküvileri elinizde kırın ancak un haline getirmeyin. içine diğer malzemeleri de ekleyin ve yoğurun. Sütü yavaş yavaş ekleyin. Kıvama geldiğinde eklemeyi bırakmalısınız. karışımı minik toplar haline getirin ve 1 gece buzdolabında bekletin. Hepinize afiyet olsun.
Verimli bir haftasonunun ardından yine sizlerle birlikteyiz. Hepimizin çok severek yediğimiz mozak pastayı, minik toplar şeklinde yaparak, özellikle de renkli çatallarla sunduğunuzda çocuklar kapışıyorlar emin olun
Malzemeler:
1 paket Petibör bisküvi
2 yemek kaşığı erimiş tereyağı
1 yemek kaşığı pudra şekeri
1 çaybardağı ceviz
1 çaybardağı süt
Bisküvileri elinizde kırın ancak un haline getirmeyin. içine diğer malzemeleri de ekleyin ve yoğurun. Sütü yavaş yavaş ekleyin. Kıvama geldiğinde eklemeyi bırakmalısınız. karışımı minik toplar haline getirin ve 1 gece buzdolabında bekletin. Hepinize afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder