Meraklı Minik ( Tübitak ) Dergisi


Ne zamandır aklımdaydı alıp incelemek bu dergiyi. Sonunda Temmuz sayısını aldım, inceledim. Gerçi üstünden 1 ay geçti ama ancak fırsat oldu:))


Derginin Temmuz sayısı tamamen deniz ile ilgili. Çok güzel bilgilerin yanında birbirinden güzel oyunlar, eşleştirme kartları ve çıkartmalar da var denizle ilgili. Ben Meraklı Minik dergisini çok beğendim, sizlere de tavsiye ederim.




5 yorum:

  1. valla ben de beğenerek alıyorum Hilal'cim hele de çizeri blogger arkadaşımız Pınar olduğundan daha bi keyifli oluyor:)

    YanıtlaSil
  2. aaaa
    bak ben bunu bilmiyorum anneyazar, ne güzel. dergi harika, içerik de çizimler de harika...

    YanıtlaSil
  3. kaçyaşa hitabediypr canım..benım oglum 2 bucuk herhalde fazla gelmez

    YanıtlaSil
  4. Memolinin Annesi
    bence çocuğuna uygun, sonuçta etkinliklerini yapabilecek yaşta. Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Benim çocuğum daha 21 aylık ama ben de iki üç aydır Meraklı Minik dergisini alıyorum. Şimdilik etkinlikler için erken olsa da özellikle doğayı hayvanları bire bir gerçek fotoğraflarıyla tanımış oluyor, çok da ilgisini çekiyor. Aynı anne bebek dergilerinde olduğu gibi, sonraki dönemlerde de çıkarıp değerlendirilebileceğimiz çok iyi bir kaynak olduğunu düşünüyorum. Anaokullarında da örneğin; her ay bir hayvan seçiliyormuş ve çocuklar onunla ilgili bilgiler topluyormuş; bu dönemde de dergi çok işe yarıyormuş. Yani eğitimciler de kaynak olarak yönlendiriyor bu dergiye...

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails