Parke Koruyucu Yöntem / Öncesi ve Sonrasıyla


   


Mobilyalarınız parkelerinizi çizmesin istiyorsunuz.Ama nasıl?
İşte size en kolay yöntem.
Hemen bir tarafı yapışkanlı keçe - lastik karışımı bu malzemeden alıyorsunuz. Bir makas ve bir de kalem. Tek ihtiyacımız bu üç malzeme..
Ypılışını fotoğraflar anlatsın buyrun:








Ve işte öncesi ve sonrası:





4 yorum:

  1. selamun aleykum hilal.ben Anlayamazsin

    parke konusunda pek bir bilgim yok.ama evimde cok istiyorum.esim bir turlu ikna olmuyor.yok altina bocek dolar,yok soyle olur,temizlemesi zor diyor falan.senin cevren genis oldugundan konuda acilmisken sana sorayim dedim.malum soracak kimsem yok.esimin niyeti yok biliyorum ,ama bocek olayi falan gercek mi?

    birde cok guzel fikir vermissin.gecenlerde senin tabaga yapistirdigin stickerleri bicde kizimin sac bandina falan yapistirdik.aklimiza oyle guzel fikirler geliyorki,ama resimlemiyorum.aklimada sen geliyorsun.cok tesekkurler arkadasim.

    rahmana emanetsin.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. sevgili dostum,

    bizim parkeler tahta şeklinde. tamamen kapalı, böcek felan girecek yer yok zaten. ama ben parkelere böcek girdiğini duymadım hiç. yalnızca tahta olan hani şu eski vernikli tahtalara tahta kurdu gelebiliyormuş. onu da şöyle duymuştum. eğer tahta kurdunun delik açtığı yeri sakızla kapatırsan, çıkacak yer bulamayıp zamanla yok olup gidiyormuş zaten. ben sıkıntı olacağını sanmam arkadaşım. bir de aynen bu bizim parkeler gibi yere sermek için muşamba tarzları var. belki onlar için demiştir eşin ki onlarda belki olabilir. yine de kesin birşey demeyim sadece yorum benimkisi:)

    YanıtlaSil
  3. merhaba hilal'cim
    çalışan bir anne olarak bütün bu uğraşlarla nasıl ilgileniyosun merak ediyorum,bahçeden ne haber domatesleri yiyiyomusunuz:)sevgiler

    YanıtlaSil
  4. resimlerle açıklamanız çok güzel olmuş,emeğiniz için ve paylaşımınız için teşekkürler

    çelik hasır sitem

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails